top of page

Milda (och Heta) marmelader

Skafferi_kassan.jpg

Sörgården Måla

sorgarden-mala_sot-lakritsmarmelad_600x750.jpg

Vi har fått in en ny uppsättning såser och marmelader från Sörgården Måla. Vad sägs om spännande smakkombinationer som Plommon med kanel & kardemumma, Jordgubb med mynta & basilika, Körsbär med timjan eller Blåbär med choklad. Det finns även heta, söt-starka och komplexa såser med spännande namn som Ragnarrök, Frejas heta tårar, Valhalls heta guld (Hjortronsås), med flera..

Sörgården Måla är en mathantverkare som kokar goda unika delikatesser, ekologiskt, närodlat och högkvalitativt är några av ledorden. De använder aldrig smakförstärkare, färgämnen, konserveringsmedel eller andra industriella substanser.
De är ekologiskt certifierade.  Alla produkter baseras på förstklassiga, 100% naturliga råvaror, riktiga frukter och bär. Flera av Sörgården Målas marmelader har serverats under många år på Nobelmiddagen. Läs mer om Sörgården Måla

Vi vill passa på och tipsa om att dessa marmelader gifter sig väldigt väl ihop med det fantastiska knäckebrödet från Pyramidbageriet i Dalarna vi är återförsäljare av.

bottom of page